Kvinnor och relationsproblem

Jag arbetar med kvinnor och deras relationer. Kvinnor som har något av följande problem: upplever sig sitta fast i lågt mående, låg självkänsla, hamnar i destruktiva relationer, svårt att hitta någon som känns rätt, överanpassar sig i relationer, rädd för att bli övergiven, har en rädsla för att vara ensam, trivs inte med sig själv, inte vågar släppa en osund relation, känner mycket oro, har negativa tankar om sig själv, negativ självbild och/eller kroppsuppfattning, känner “det är något fel på mig” eller identifierar sig som sex- och/eller relationsberoende. Det kan också handla om att du upplever dig ha inlärda dysfunktionella relationsmönster från din uppväxt eller att du är den som lämnar i relationer.

 

Varför jobbar jag med detta? Därför att jag har själv erfarit hur det går att få en stor förändring inom detta område. Från att uppleva mig fast i ett beroende/bindningar till destruktiva relationer och negativ självbild och låg självkänsla till att leva i en sund relation till mig själv, vilket innebär att jag blivit befriad från så mycket osanningar jag burit på om mig själv, negativa tankar, osäkerhet och oro. Jag lever idag med en ny frihet, är mig själv fullt ut och kan känna om jag blir nervös eller osäker men det är inget som kidnappar eller styr mig längre. Livet känns nytt varje dag och präglas av en nyfikenhet. Självklart blir jag ibland upptagen av mina tankar men kommer snart tillbaka till närvaro igen och det är ju där i nuet som livet är.

Känner du igen dig i något av detta? Eller är sugen på att se mer av den beskrivna förändringen i dig? Hör av dig till mig så har vi ett kostnadsfritt samtal på 30 min där vi ser om jag kan hjälpa dig vidare.

Som sagt, du har allt du behöver, du behöver bara se vad som verkligen är DU. Ser fram emot att följa dig på den vägen.

Parsamtal

Jag tar även emot par för samtal. Par som upplever sig ha stagnerat, hamnat i tristess, fastnat i destruktiva mönster, svårt med intimitet, kommunikation, sex eller som bara vill se något nytt i relationen.

Varmt välkomna för ett gratis introduktionssamtal på 30 min, så ser vi var ni är och var ni vill.

Aktuellt

Start av Kvinnogrupp med fokus på relationer

torsdagar med start i början av september
kl. 16:15-18:15 
Karlbergsvägen 86B, 4tr.