Add-a-way

TRANSFORMATIONSSAMTAL

Ett första steg...

Hör av dig så bokar vi ett gratis introduktionssamtal, för att se om jag kan guida dig på denna inspirerade väg!Du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos Addaway

Three persons walking on a road in sunset

Foto: Ulf Lindström

Hur går det till?

Samtalen ger insikter som leder till förändring. 

Vi har samtal och i den närvaron som uppstår är det lättare för dig att se och höra dig själv och din visdom, få insikter. Dessa insikter är transformerande. DU kan alltså transformera ditt liv. Du behöver inte vänta på att omständigheterna utanför dig förändras. – Vilken frihet! 
Vi pratar om några teman som kan beskrivas utifrån de tre principerna. Mellan samtalen brukar jag be dig lyssna på något eller läsa något och se vad du ser och hör. Detta är alltså inte en metod och innefattar inte en massa görande. – Vilken lättnad! Så kände jag själv när jag stötte på denna förståelse. Inget att göra, inga nya rutiner, inga måste-meditationer, inga frågor att svara på, inga arbetsuppgifter att jobba med. Puh! Jag som hade gjort så mycket. Och det brukar de flesta som kommer till mig också ha gjort och provat.

Vill du komma vidare med dig själv och bryta gamla mönster som inte längre är för ditt eget bästa?

Det kan handla om att komma ur en ovana, ett beroende eller medberoende/anpassningssyndrom eller bryta bindningar till olika saker, personer (relationer), beteenden och tankar.

Jag tar även emot klienter som vill komma vidare med sorg och förluster eller förlåta sig själv eller andra.

De mönster som nämnts ovan kan ligga till grund för bl.a. depression, ångest, stress och utmattnings-tillstånd.

Har du något annat problem hör gärna av dig och beskriv så ska vi se om jag kan hjälpa till. 

Individuellt eller i grupp

Jag tar emot för individuella samtal eller samtal i grupp och arbetar online i Sverige och utomlands (tar således emot engelskspråkiga klienter). Jag kan även ta emot klienter i en lokal i Stockholm City.