Relationsproblematik - Kärleksberoende - Relationsberoende - Sexberoende
relationJPG
 

Många människor har problem med sina relationer. Det kan vara problem i en kärleksrelation eller att man inte hittar eller ens vågar ha en relation. Ofta skapas dessa mönster tidigt och de kan vara hinder för oss för att kunna möta en annan människa, för att våga visa vilka vi är och ibland till och med veta vilka vi är.

En del utvecklar ett beroende till sex andra, till att alltid vara i relation (ofta destruktiva) eller man kanske ständigt söker den där förälskelsen eller upplevelsen av att bli hel eller sedd. 

Våra nära relationer är kanske de svåraste utmaningarna vi har här i livet men också de mest fantastiska möjligheterna att se oss själva och utvecklas (vecklas ut). Det är så värt att arbeta med. Inom detta område går det att göra mycket. Hör av dig så kan vi se vad som står i vägen för just dig. 

Addaway tar även emot par som vill arbeta med eventuella problem i relationen/hälsosam relation, sexualitet och intimitet. 
*********************************************************************************************************************************************************

Från beroende till intimitet - grupp eller enskilda sessioner online för kvinnor

fglar 50jpg

Företaget Addaway står för "Addiction away and add a new way".

Den nya vägen är intimitet med sig själv och andra i livet. Intimitet = in to me you see.  Vi kommer tillsammans se vad som är mönster/beroendet

och vad som är Du och vi kommer att jobba från

den inre kärnan och ut. Det är en livsuppfyllande process och kan vara den mest värdefulla gåvan

du kan ge dig själv. Ett nytt liv med en ny frihet!


Processen:

Vi börjar alltid med en individuell session för bedömning och det viktiga första mötet mellan terapeuten och klienten för att se om det känns rätt att arbeta tillsammans. Efter mötet görs en individuell behandlingsplan.


Grupp: Klienterna börjar i gruppen veckan efter den individuella första sessionen.

I grupp- och individuella sessioner arbetar vi med delar från Patric Carnes 30 task model i Facing the Shadow, Pia Mellody's Facing Love Addiction, de 12 stegen och andra resurser. Vi arbetar med föreläsningar, övningar och hemuppgifter.


Att arbeta i grupp för att läka är mycket fördelaktigt. Vi har ofta upplevt att vi skadats i grupper (ex. grundfamilj). Men det här är en säker plats och en plats där vi kan få en ny upplevelse med oss själva i en hälsosam grupp.

Det är särskilt fördelaktigt att arbeta tillsammans med andra kvinnor eftersom så många av oss kan ha problem med tilliten till just andra kvinnor. Detta är ett perfekt tillfälle att få en ny upplevelse av det. Denna process i grupp, är att lära för livet eftersom relationer är kanske det svåraste och det mest underbara vi har här i livet. Jag tror att vi alla vill uppleva livet och relationer, med hela vårt jag. 

Du, är välkommen att kliva på denna resa med mig och de andra i gruppen!

Gruppstarter, kontakta mig för mer information.


Individuellt:

Vissa föredrar att arbeta ´en till en´ som jag respekterar och kan se vara mycket bra för vissa. Det är särskilt fördelaktigt att arbeta tillsammans med en annan kvinna eftersom många av oss kan ha dåliga erfarenheter och därav tillitsbrist till just kvinnor. Detta är ett perfekt tillfälle att få en ny upplevelse av det. När vi arbetar en till en har vi fler möjligheter att individualisera din process.


Hannah Meyer är en beroendeterapeut och CSAT-certifierad sexberoende terapeut och medlem i IITAP-International Institute of Trauma and Addiction Professionals. Hon är engagerad i att hjälpa kvinnor att hjälpa sig själva till ett bättre liv. Hannah är tvåspråkig och talar både svenska och engelska.


Har sagts:

"Hannah är ärlig och rakt på sak, utstrålar ett lugn och en värme som skapar ett tryggt icke-dömande space att växa i"

- Susan J.


Din investering:

Individuella sessioner: 990 sek /55 min

Det är möjligt att betala för 5 eller 10 sessioners paket och då få fördelaktig rabatt. 


Gruppsessioner: 625 sek/ gruppsession (2 el. 3 h)

Kontakt:

info@addaway.se

+46767608270

www.addaway.se

Om du har några frågor, tveka inte att kontakta mig.


Med värme,

Hannah


*********************************************************************************************************************************************************
Addaway har spetskompetens inom sexberoende och kärleksberoende med utbildning via IITAP (http://www.iitap.com
) i USA.
iitap minijpg
 På sidan https://new.recoveryzone.com/ kan du göra gratis test. Du kan även läsa mer på sidan http://www.sexhelp.com
Tips på författare att läsa böcker av och se via youtubeklipp: Patric Carnes, Pia Mellody och Alexandra Katehakis.

Kontakta mig för hjälp i grupp eller enskilt. Jag har även terapi online. /sessioner