Dags att bryta mönster och bli fri?

mnster mindrejpg

  Gör du eller säger du saker fast du lovat dig att inte göra om det? 

·       Det kan vara mönster i relationen till din partner.
Svartsjuka, kontroll eller oro, etc?

·       Eller mönster i relationen till dina barn?
Du orkar kanske inte vara den föräldern du vill vara. Detta föder ofta mycket dåligt samvete hos oss och här finns det mycket att göra med små medel som har stor effekt. Har du kanske barn med funktionsnedsättning av olika slag?

·        Eller negativa handlingsmönster eller tankar om dig själv?
Gör du saker som inte är bra för dig som du lovat att sluta med. Ex. äta för mycket/lite, sova för lite eller spenderar för mycket tid med sociala medier? Har du tankar om dig själv som gör att du inte tycker om dig själv, så som att du inte duger, är en bluff och att saker inte är för dig?

·        Hamnar du i ofta samma situationer om och om igen på arbeten?
Du kanske alltid hamnar med liknande chefer, alltid blir den som får göra allt eller att du hamnar i att prata om andra/skvallra.

·        Har du hamnat i ett snår av mönster som du inte kan ta dig ur?

Alla kan någon gång i livet behöva stöttning i att förändras eller få stöd i att se saker på ett annat sätt. Vi människor behöver varandra för att se oss själva. Jag är utbildad inom beroende och medberoende vilket betyder att jag är van att titta på tankar, mönster och ageranden och hjälpa människor att bryta dem och bli fria att välja. Jag arbetar med något som kallas transformationsterapi som hjälper oss att förstå hur våra upplevelser skapas och på så sätt får en ny frihet och mer sinnesro.

 Hör av dig till mig så tittar vi på vad du står i idag och var du vill komma. Du behöver inte göra detta ensam och ja, det är möjligt att stå mer fri!


Beroende

Är du beroende av något och försökt sluta men det går inte? Det kan vara alkohol, droger, tabletter, arbete, träning, mat, socker, sex eller relationer. Det finns hjälp! Vi på Addaway har erfarenheter av att ta sig ur beroende och kan visa dig hur. Du behöver inte göra det ensam.

Inom addiktologin så pratar man om bindningar. Det kan till exempel vara bindningar till saker eller personer. Vi har sunda bindningar och osunda bindningar. Beroendet är en osund bindning. Men själva bindningarna har alla beroenden gemensamt därav kan man arbeta med dem på samma sätt. Undrar du om du är beroende eller har frågor kring detta hör av dig så berättar jag mer.


"Beroende, ett sätt att fly" 


"Beroende den bästa lösningen en människa hittills har hittat i sökandet efter att må bra"